mrgata13

Foto Lajm

Fitore e rëndësishme e Shqipërisë kundër Armenisë Me rezultat 2 me 1 Shqipëria mori tri pikë të rëndësishme kundër Armenisë. Mavraj dhe Gashi që mundësuan epërsinë ndaj Armenisë, i kthyen shpresat gjithë Shqiptarëve anembanë botës për „Euron 2016“. (Foto:i.imgur.com)
SP_WEATHER_MIST

0°C

Raincë

SP_WEATHER_MIST
E premte
SP_WEATHER_AM_RAIN_SNOW_SHOWERS
-1°C / 8°C
E shtune

2°C / 12°C
E dielle

2°C / 10°C

Video e zgjedhur

10112009733.jpg