Pasaportë Zvicerane vetëm për ata me vizë C dhe të integruar mirë

b_350_250_16777215_00_http___media6.news.ch_news_680_252806-EQIMAGES_356449.jpegParlamenti Zviceran ashpërson procedurat për shtetësi Zvicerane. Në të ardhmen në pasaportë Zvicerane do të kenë të drejtë vetëm ata të cilët posedojnë vizën C dhe janë mirë të integruar.

Gjithashtu lehtësime për pasaportë të moshës 10-20 vjeçare nuk do të ketë më. Edhe për këtë moshë do të kërkohet 10 vite më së paku qëndrim në Zvicër.

Mbetet që këto vendime të Dhomës Nacionale të Parlamentit Zviceran të futen në ligjin për natyralizim si parakushte për ata të cilët donë të marrin pasaportën Zvicerane.

Comments  

+2 #1 Muhameti 2013-03-15 16:04
Tash gjithë ata të cilët kanë qenë në shkollë në CH në moshën prej 10-20 të bëjnë kërkesat sa ma parë për nënshtetësi - sepse kanë lehtësime, përndryshe më vonë do të jetë shumë vështirë dhe duhet të presin shumë.
Për pyetje me shumë na shkruani, ju përgigjemi falas (vetëm për raincalit dhe anëtarët e shoqatës "Rainca"):
Quote

Add comment


Security code
Refresh