Edi Rama karshi “opinionistëve” të portaleve nga Kosova

Në Zona e Debatit më 27.10.2016 në televizionin Klan Kosova kryeministri i Shqipërisë Edi Rama bënë një bisedë me opinionsitë dhe përfaqësues të shoqërisë civile të Kosovës.

Po them një bisedë, sepse ky nuk mundë të quhet debat në kuptimin e plot të fjalës nëse bëhet një krahasim analitik i këtij emisioni televiziv. Ky debat i ngjanë më shumë një bisede mes prindit dhe fëmijës, edhe atë një fëmije i cili siç duket jeton në botën e çudirave dhe nuk i bënë detyrat e shtëpisë.

Një mangësi apo tragjedi e madhe del nga kjo bisedë, se kush e formon opinionin e portaleve dhe një pjese të gazetave në Kosovë. Portalet ditë e ma ditë më shumë prodhojnë sasi se sa cilësi.

Ja vlen ta ndiqni këtë bisedë deri në fund:

Shikoni videon në YouTube

Muhamet Ilazi, 30.10.2016