Pa koment: Kuvendi i Kosovës, pjesa e dytë (Video)

Fyerje e ofendime 18+ ndërmjet Deputetëve në seancën e kuvendit më 23.10.2015

Ulërima dhe përballje fizike karakterizojnë sallën para fillimit të seancës, ndërsa gazi lotsjellës i dha fund gjithçkaje (marrë nga Kallxo.com)


Demokracia në Parlamentin e Kosovë!

Një video dhe shumë tjera domethënëse nga politika parlamentare. Derisa opozita fishkëllen me filikaqe dhe hedhë gazë lotsjellës, pozita voton ligjet! Gjithashtu shihet se si Albin Kurti shëtitet para foltores si me qenë prijës i protestuesve në rrugë dhe siç duket është bërë imun ndaj gazit lotsjellës. Në parlamentin e Kosovës nuk munguan edhe