Bashkësia Lokale

Në shtëpinë kryesore të fshatit mundë të gjeni bashkësinë lokale, ofiqarinë, abmulancën, çerdhen sie dhe shumë hapsira tjera për aktivitete.

3 800 banorë

Statistika e banorëve. Wikipedia verlinken

Pozita gjeografike

Rainca gjendet përafërsishtë mes qytetit të Preshevës dhe Bujanocit. Kumanova, Shkupi dhe Gjilani nuk janë larg. Google verlinken..

Pozita

Integer ac vehicula eros, sed dictum sapien. Donec dignissim porttitor ante, sit amet placerat dui. Donec mollis vel arcu.

Aktuale

Si ta qepni vet një maskë kundër virusit Covid-19?

Nga nesër qeveria e Serbisë obligon të gjithë të mbajnë maskën në fytyre edhe në vendet e hapura, aty ku nuk mundet të mbahet distanca prej dy metra. Në vendet e mbyllura detyrohen të gjithë të mbajnë maskën në fytyrë dhe ndalohet grumbullimi i organizuar i më shumë se dhjet vetave.

Këtu keni...


Rainca - Lugina

Si ta qepni vet një maskë kundër virusit Covid-19?

E enjte, 16 Korrik 2020,   Nga nesër qeveria e Serbisë obligon të gjithë të mbajnë maskën në fytyre edhe në vendet e hapura, aty ku nuk mundet të mbahet distanca prej... 

Kultura në Preshevë në terr!

E diel, 18 Nandor 2018,   Inspektorijati kundër zjarrit ka mbyllë dje Shtëpinë e Kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë, ku disa institucione tjera janë mbyllur... 

Sport
Rinia Raincë senzacion e turneut "Rainca 2017"

Finalja e turneut "Rainca 2017"

Opinion - Blog - Showbiz/roze - Kulture - Religjion

Kultura në Preshevë në terr!

Inspektorijati kundër zjarrit ka mbyllë dje Shtëpinë e Kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë, ku disa institucione tjera janë mbyllur si Biblioteka, RTV Presheva dhe zyra për të rinj.

Mehr erfahren