Rainca pjesë e turnirit Rogana 2023

Në artikullin e mëparshëm kemi njoftuar, se asnjë ekip nga Rainca nuk do të jetë pjesë e Turinirit Rogana 2023. Pas largimit të tri ekipeve nga turnirit, me krenari bëhet e ditur nga organizatorët edhe Rainca do jetë pjesë e këtij turniri.

Organizatorët krenar publikojnë lajmin:

Ska si të mungonte ekipi nga RAINCA

 

Ekipa e fundit për këtë vit që merr pjesë në Turnirin më të fortë në Kosovë vjen nga Presheva

 

Shihemi nesër ora 19:00 në tërheqjen e shorteve, Ntm të gjithëve

 

Suksese dhe ju lumtë organizatorëve që Rainca të pjesë e këti turniri më të madhë në rajonë në Futboll të vogël. Tradita vazhdon.

 

Forca Rainca