Fatos Lubonja flet për ikjen e shqiptarëve në Perëndim (Video)

Fatos Lubonja në një koment të ditës (Këndi i Lubonjës) ka folur për ikjen e shqiptarëve në Perëndim.

 

Ja faktorët që çojnë deri në ikjen e Shqiptarëve nga Shqipëria:

 

- Mirëqenia e njerëzve në rënie

- Marrëdhëniet e këqija dhe me mosbesim ndër njerëzor

- Mosbesim ndaj institucioneve shtetërore

- Krahasim deprimues mes njerëzve

 

Ai e sheh ikjen nga Shqipëria qe 20 vite jo si një fitim por si një varfëri të kapitalin njerëzor. E gjithë kjo sipas Lubonjës është dramatike dhe si një alarm për politikën në Shqipëri.

 

Rainca.com, M.I.,19.04.2014


Shikoni videon në YouTube