Festivali i 10 i filmit në Zuerich

b_300_150_16777215_00_images_bca92f7e0fe440b453bc539595ca73a0jpeg

Për të 10 herë në Zuerich po mbahet festivali i filmit "Zurerich Film Festival", i cili ka filluar që nga 25.09 dhe do të zgjasë deri më 04.10.2014. Si edhe herët tjera edhe kësaj radhe marrin pjesë shumë talentë të ri me filmat e tyre nga vende e ndryshme të botës. Të gjithë konkurrojnë për çmimin kryesorë "Syri i Artë". Këtu mundë ta gjeni Programin e filmave.

Rainca.com, 28.09.14