Jackie Chan merr Oskar në Nëntor 2016 (Video)

b_360_460_16777215_00_https___uploadwikimediaorg_wikipedia_commons_e_e6_Jackie_Chan_Cannes_2012jpeg

Jackie Chan merr çmimin nderi të Oscar-it nga Hollyvudi më 12. Nëntor të këtij viti.

Chan Kong-Sang (emri i tij i vërtet) u lind në Hongkong më 07.04.1954. Ka luajtur si stuntman edhe në filmat e Bruce Lee-s.

I njohur si artist, autor, producent, regjisor e këngëtar mori pjesë në shumë filma në Hollyvud, por më i njohur u bë në Kinë.

Më në fundë Hollyvud vlerëson veprën e një artisti të madhë si Jackie Chan me një Oskar, i cili në dukje dhe modesti kurrë nuk u duk dhe u paraqit si tillë.

Anembanë botës Chan na argëtoi pa fund dhe na bëri gjithmonë për të qeshur.

 

Rainca.com, 10.12.2016


Shikoni videon në YouTube

Shikoni videon në YouTube