Këshilli Kombëtar Shqipëtar viziton shkollën „Zenel Hajdini“ në Raincë

b_626_140_16777215_00_images_KKSHLogo5jpeg

Në prag të vitit shkollor 2019/20 shkolla „Zenel Hajdini“ në Raincë është vizituar nga përaqësuesit e Këshilli Kombëtar Shqipëtar (KKSH).

Temë e këtij takimi ishte fillimi i vitit të ri shkollorë dhe sigurimi i teksteve mësimore për nxënësit shqipëtar, ka shkruar drejtori i shkollës Shukri Ymeri në Facebook, i cili ka falëminderuar KKSH për këtë vizitë pune.

Ju kujtojmë se Shkukri Ymeri ishte kryetar i KKSH prej shkurtit 2018 deri në emrimin e Ragmi Mustafës në këtë post.

Rainca.com, 06.09.2019