Me 27.07.2018 starton turneu tradicional "Rainca 2018"

b_540_760_16777215_00_images_37395431_1022371711221145_242623905141882880_njpeg

Njoftohen dashamirët e futboll-it se turneu tradicional "Rainca 2018" do të mbahet prej datës 27.07.2018 deri më 30.07.2018.


Turneu zhvillohet me sistem 4+1(sipas sistemit zvicërran me grupe).Pjesëmarrja për ekip është 2500 dinar, paraqitja e ekipeve fillon pre ditës së sotit 20.07.2018 deri më 26.07.2018 në ora 19:00, ndërsa tërheqja e shortit bëhet me datë 26.07.2018 në ora 19:30.


Për tre vendet e para do të ketë shpërblim me të holla dhe me medalje.


Ekipet mund ti paraqesni në këto numra:
Berat Mahmuti 0637692608
Fatos Shabani 0637701016

Deri sot janë paraqitur më shumë se 10 ekipe. Lejmërohuni edhe ju në numrat kontaktues të lartëpërmendur nëse doni të jeni pjesë e këtij evenimenti të madh sportiv në Luginë. (Burimi i infos dhe foto është marrë nga faqja zyrtare e Kf "Rainca" në Facebook).

Rainca.com, 22.07.2018