Në ditën e Kurban Bajramit Shoqata “Rainca” ndanë ndihma për 25 persona në Raincë

b_350_250_16777215_00_http___wwwcaritas-wienat_uploads_pics_leo-lebensmittel_01jpeg

Si çdo festë të Kurban Bajramit edhe kësaj radhe Shoqata “Rainca” ka ndarë ndihma në artikuj ushqimor për 25 persona me kushte të vështira sociale në Raincë.

Me këtë ndihmë simbolike prej gjithsej 600.- Euro shoqata ka gëzuar këto familje në këto çaste festive.

Për organizimin e aksionit falënderojmë Imamin e Xhamisë, kryetarin e Bashkësisë Lokale dhe Forumin Rinor Islame në Raincë.

Kryesia e Shoqatës "Rainca"