Nesër me 28.05.19 në ora 17:00 takim i Bashkësisë Lokale Raincë me qytetarë për emërtimin e rrugëve

b_848_512_16777215_00_images_Rruget_ne_Raincejpeg
Bashkësia Lokale Raincë ka thirrur sot mbledhje e saj me qytetar për nesër (28.05.19) në ora 17:00, që do të mbahet në ambientet e shkollës fillore në Raincë. Temë kryesore do të jetë diskutimi i listës së emërtimit të rrugëve në Raincë, e cila do ti dorëzohen paraprakisht komisionit përkatës në Preshevë, e pastaj do ti dorëzohen për aprovim ministrisë së pushtetit lokal.

b_439_611_16777215_00_images_2019-05-27_22_50_48-komuna_e_preshevs__Facebook-Suchejpeg

 Një emërtim i rrugëve në Raincë ekziston (për më shumë shiko hartën), mirëpo a do të ketë pajtim dhe miratim për këtë emërtim, mbetet të shihet. Cili është mendimi juaj për emërtimin aktual të rrugëve në Raincë?

 

Rainca.com, 27.05.2019