Pa koment: Kuvendi i Kosovës, pjesa e dytë (Video)

Fyerje e ofendime 18+ ndërmjet Deputetëve në seancën e kuvendit më 23.10.2015

Ulërima dhe përballje fizike karakterizojnë sallën para fillimit të seancës, ndërsa gazi lotsjellës i dha fund gjithçkaje (marrë nga Kallxo.com)


Shikoni videon në YouTube