Turneu „Musa Musau“: KF Rainca vs. A.Mata Rahovic

18320443_711886422269677_6366140898485646265_o 1jpg

Në Turneun prestigjioz për vitin 2017 merr pjesë edhe KF Rainca, e cila

nesër (e Enjte)

prej Ora 18:00

në fushën e futbollit të qytetit të Preshevës luan kundër A.Mata Rahovicë.

 

KF Rainca fillon sezonin me përforcime të reja, si dhe gjithmonë e sponsorizuar edhe nga Shoqata “Rainca”.

(Burimi dhe foto faqja zyrtare KF Rainca).

 

Rainca.com, 10.05.2017