Urime: Mbi 100 veta paguajnë kontributet ndaj shoqatës „Rainca »

b_350_250_16777215_00_http___i407photobucketcom_albums_pp152_thonapa_100mejpeg

Për vitin 2013 paguajnë gjithsej 101 veta anëtarësinë. Ky ishte edhe një ndër qëllimet e kryesisë së shoqatës „Rainca“ për këtë vit. Me këtë po dëshmohet përkushtimi i Raincasve ndaj vendlindjes, si dhe dëshmia ndaj nesh, se duhet vazhduar me projektet edhe në të ardhmen.

Falëminderojmë të gjithë që kanë kontribuar për Shoqatën dhe që e kanë përkrah kryesinë e Shoqatës për këtë vit.

Në emër të kryesisë ju uroj Vitin e Ri 2014 dhe ju dëshiroj shumë suksese në vitin e ardhshëm dhe vazhdoni të kontribuoni ndaj shoqatës „Rainca“.

Kryetari i Shoqatës „Rainca“