Zum Blog zurückkehren
Kultura në Preshevë në terr!

Inspektorijati kundër zjarrit ka mbyllë dje Shtëpinë e Kulturës “Abdulla Krashnica” në Preshevë, ku disa institucione tjera janë mbyllur si Biblioteka, RTV Presheva dhe zyra për të rinj.

Mehr erfahren